top of page

VINCI Energies Belgium

Een lokale aanwezigheid, dicht bij onze klanten.

SE-contracting NV werd op 23 november 2018 opgenomen in de Vinci Energies groep.

 

In België stelt VINCI Energies 2.790 mensen tewerk en realiseerde in 2020 een omzet van 565 miljoen euro. 

 

Vinci Energies Belgium opereert onder zestien merken, meer bepaald:

 

Met onze 64 business units, verspreid over gans België, staan wij bij Vinci Energies zeer dicht bij onze klanten. Dankzij onze technische expertise en jarenlange ervaring, begrijpen wij de noden van onze klanten en kunnen wij op hun vragen anticiperen. Wij werken als een echte partner en bieden onze klanten steeds innovatieve oplossingen en diensten aan, van ontwerp tot implementatie, van installatie tot en met onderhoud voor al hun projecten in de industrie, infrastructuur, dienstensector en de telecommunicatie.

Vanaf 1 januari 2020 gaat SE Contracting verder onder de merknaam Actemium. Actemium is het merk van VINCI Energies gericht op het optimaliseren van industriële processen, met activiteiten in E&I, automatisering, mechanics & piping en IT/ICT. Onze business unit blijft opereren binnen de divisie Industry & Software Solutions, die onder leiding staat van Luc Clabout, en zal Actemium Piping Systems Gent heten.

 

"De complementaire expertise van Actemium Piping Systems bouwt mee aan de unieke positie van Actemium in België, waarbinnen we onze klanten een volledige one-stop-shopping ervaring kunnen bieden", aldus Luc Clabout.

Bij VINCI Energies zitten de menselijke waarden van solidariteit, vertrouwen, autonomie, verantwoordelijkheid en ondernemerschap in de genen. 

Door elke werknemer en business unit de vrijheid te geven om initiatief te nemen, creëren we een constante ontwikkeling van onze talenten.  Dit is de sterkte van VINCI Energies.

SE contracting (final).png
bottom of page